Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Льняні скатертини

Льняная скатертьЛьняна скатертина та серветки здатні оживити будь-який, навіть найскромніший будинок, і наповнити його фарбами та теплом. Адже неможливо представити красивий святковий стіл без нарядної скатертини.
Особливий стиль для будь-яких посиденьок створює льняна скатертина, прикрашена спеціальними елементами. Навіть якщо це звичайне вечірнє чаювання, ваш стіл гарніше виглядатиме, якщо на нього постелити скатертину.
В давнину, про господиню будинки судили по красі скатертини на столі. Це був своєрідний символ гостинності та господарності. Хоча у наш час існує величезна кількість синтетичного матеріалу для виробництва скатертин, все ж самим популярними та дорогими незмінно залишаються льняна скатертина. Саме тому багато хто прагне купити льняну скатертину для особливих випадків.
На стіл, покритий льняною скатертиною, можна ставити найрізноманітніший посуд - вона виглядає ідеально. Льняна скатертина відрізняється винятковою міцністю - її непросто порвати або пошкодити іншим чином.

Нарешті, льняні скатертини довговічні - вони надовго зберігають прекрасний зовнішній вигляд, їх легко прати та не псуються від прання, не розтягуються та не вицвітають.
А ще, льняна скатертина і серветки - відмінний подарунок на весілля, ювілей і з нагоди інших урочистих приводів.

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН