Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Новинки. Антиалергенні подушки Біллербек!

подушка Бабочка, БиллербекПоспішаємо з радістю повідомити та нагадати, про новинки Біллербек, які неодмінно Вас порадують. Нові антиалергенні подушки!
Подушка Billerbeck для дітей Метелик. Дитячу антиалергенну подушку Метелик, фірми Billerbeck, рекомендуємо використовувати під час годування або сну малюка. Особлива форма подушки, яка має вм'ятину з лицьового боку, дозволяє батькам надати дитині необхідне положення, щоб він і лежав правильно, і не перевертався, і голівку не закидав.
Подушка Billerbeck Перлетта 50х70. М'який чохол з бавовни та віскози з перлинним напиленням, наповнювач антиалергенне волокно + додатковий запас наповнювача.
Подушка Billerbeck Селена 50х70. Зручна любителям невисоких подушок, до того ж сама форма подушки, забезпечить особливо комфортне положення голови під час сну!

Подушка Billerbeck Еліна 40х60, 50х70, 68х68. Особливості цієї подушки в тому, що вона максимально наближена по м'якості до натурального пуху. Таку м'якість подушці надає штучний пух - мікрофайбер. Тепер в усіх трьох розмірах!
Подушка Бамбус 50х70. Чохол подушки, стебнований волокном бамбука, наповнювач - антиалергенне волокно.
Усі моделі антиалергенних новинок відрізняються високою якістю пошиву, детальним опрацюванням Подушка Перлетта Биллербекусіх швів, тому термін їх служби буде досить тривалим і складе 1,5-4 роки. При пітливості голови, наповнювач збивається швидше!!! Для виробництва подушок застосовується спеціальне поліефірне волокно, яке буде гідною заміною звичним перо-пуховим наповнювачам. Антиалергенні подушки з таким наповнювачем - хороше рішення для тих людей, які схильні до алергічних реакцій на традиційних натуральних наповнювачів.
 
Гарного настрою та більше позитивних людей на Вашому шляху!!!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН