Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Антиалергенні подушки та ковдри

Антиалергенні ковдри та подушки Billerbeck - вважаються найкращими в Україні, оскільки в їх пошитті використовуються натуральні європейські тканини, висока якість пошиття та німецький контроль продукції, що випускається! Тому вірогідність браку - мінімальна, плюс надається фабрична гарантія 6 місяців, на виріб, що купується, з можливістю обміну, при виявленні фабричного деффекта.
З новинок антиалергенних ковдр і подушок, хочеться відмітити антиалергенну ковдру Аманда! Ковдра Аманда - наповнена штучним наповнювачем, який не викликає алергію. Але найголовніше в цій ковдрі - це його покриття: м'який італійський модал-сатин (бавовна 100%) сливочного кольору. Ковдра дуже приємна на дотик, м'яка та еластична. Підходить для прохолодного періоду року. Можливе прання в домашніх умовах.

Антиалергенна подушка Еліна - наповнена штучним волокном - мікрофайбер або як його ще називають: штучний пух. За відчуттями, хоч подушка і антиалергенна, але по м'якості дуже нагадує пухову з комфортною та природною м'якістю.
Якщо шукаєте якісні та приємні для сну антиалергенні подушки й ковдри - рекомендуємо Вам звернути увагу на ковдру Аманда та подушку Еліна.

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну
044 223 10 27 (25)


(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН