Українська  Русский 
Офіційний інтернет-магазин Billerbeck в Україні

Чудовий день
починається з ночі…
044 223 10 27 (25 или 77)
Skype чат: My status Skype позвонить: My status

Новини RSS 2.0

Хороша подушка - хороший сон!

подушка БиллербекБагато що в нашому нічному відпочинку залежить саме від подушки. Оскільки необхідність подушки обумовлена самою будовою нашого тіла. Щоб добре відпочити, під час сну людський хребет не має бути викривлений. Якщо людина спить без подушки, шийний відділ хребта не розслабляється, хребці шиї викривляються, що може привести до виникнення головних болів і болів в спині. В ідеалі, подушка підтримує шийний відділ хребта та голову, допомагає розслабитись усій верхній частині тіла.

Як правильно підібрати подушку?

Якщо ви бажаєте замінити подушку якраз тому, що вона незручна, подумайте, які критерії для вас найбільш прийнятні: тверда або м'яка, висока або низька, а може варто спробувати нові технології: ортопедичні подушки оригінальних форм, подушки з наповнювачем з латексу, поліестру або вовни?
Отже, якщо ви спите на боці, то варто вибрати собі подушку більш жорсткішу, щоб голова не "провалювалася", а якщо переважно на спині або животі - подушка знадобиться м'якша. Не варто захоплюватися пишними високими конструкціями. Краще всього, якщо висота подушки буде не більше ширини плеча.

Як розібратися в подушках Billerbeck?

Якщо шукаєте м'яку подушку, то зверніть увагу на пухові подушки Billerbeck. Чим більше пуха, тим подушка м'якша. Подивіться такі моделі: подушка Венеція (90% пух), подушка Жасмін (90% пух). Подушка Каріна (50% пух), подушка Лідія 3-х камерна. З антиалергенних підійде подушка Еліна (штучний пух), подушка Лейла (холлофіл).
Якщо бажаєте подушку жорсткішу, то вам підійде подушка Лотос (овеча вовна 100%). Подушка Лілія (антиалергенна), Лайму (антиалергенна).
А якщо бажаєте ортопедичну, то рекомендуємо подушку Комфорт або подушку Лана.

Запам'ятайте: для здорового та гігієнічного сну - старі подушки необхідно міняти кожні три роки!

Приємного сну та ефективного нічного відпочинку!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

Килимок для ванни. Рушник для ніг

коврик для ногПрокинувшись рано вранці, ви прямуєте у ванну. Босі ноги шльопають по холодній підлозі. Потім ви приймаєте душ, і босими ногами встаєте на холодну підлогу. Знайома ситуація?
Якою б красивою не була підлога в ванній кімнаті, вона завжди буде холодною. Килимок же є незамінним атрибутом, який дозволить вам комфортно витертися після душу, привести себе в порядок перед дзеркалом, одягнутися, та при цьому не переохолоджуватись.

Адже недаремно говорять: "Тримай ноги в теплі". Ще в древні часи воїни холодною ніччю намагалися тримати ноги в теплі, тому лягали спати ногами до вогнища. Зараз же досить купити килимок для ванни та почувати себе прекрасно.
Пропонуємо вам махровий килимок 50х70. Він дуже практичний у використанні. Його можна часто прати, як звичайний рушник, при цьому він не втратить свого привабливого зовнішнього вигляду.
Покладіть килимок і повісьте красивий рушник, відійдіть і подивіться, як відразу перетворилася ваша ванна кімната.

Источник: Магазин «Биллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – новая культура сна… 
044 223 10 27 (25)

Ковдру купити! Час купувати потрібну ковдру

одеяло биллербекОсь і настав останній місяць літа. Попереду нас чекають осінь ізима з їх дощами та морозами, грибами, лижами та  санчатами. Але вже навіть в серпні можете відчути прохолоду ночей, і виявляється спати під одним простирадлом стає не комфортно холодно, тому пора подумати про майбутній комфорт і вибрати німецьку ковдру Біллербек
Щоб міцно спати, необхідно придбати потрібну ковдру, під якою не буде гаряче, та не буде холодно.
Ось деякі поради, які допоможуть при виборі правильної ковдри.

- якщо немає протипоказань, то купуйте ковдру з натуральними наповнювачами: пухова ковдра Billerbeck, вовняна ковдра Billerbeck.
- краще всього мати три ковдри: літню - для літніх ночей; зимову - для холодних зимових ночей і демісезонну -полегшена ковдра для весни, осені. Звичайно, можна купити ковдру літню і зимову, але в середині весни буде жарко під зимовою ковдрою, але холодно під літньою. Тому купити ковдру краще демісезонну для весни та осені. 
- купивши потрібну ковдру заздалегідь, Ви будете готові до зустрічі зими та осені, не переживаючи за несподіване похолодання, або не вчасно включені батареї. 
Придбати ковдру Біллербек, можете у фірмових магазинах "Біллербек" (Київ, вул. Якіра, 8 або пр-т Бажана, 12). Так ви будете впевнені, що придбали не підробку, а якісну та справжню ковдру. У магазині ви отримаєте гарантію, так само консультанти вам детально розкажуть про характеристики та про догляд за продукцією Біллербек

Якщо Ви знаходитесь не в Київі, то отримавши консультацію по телефону та зробивши замовлення, ми вишлемо Вам вибраний товар у будь-яку точку України! 
Хороших покупок і міцних снів. Хороший день розпочинається з ночі! 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну… 
044 223 10 27 (25)

Новинки. Антиалергенні подушки Біллербек!

подушка Бабочка, БиллербекПоспішаємо з радістю повідомити та нагадати, про новинки Біллербек, які неодмінно Вас порадують. Нові антиалергенні подушки!
Подушка Billerbeck для дітей Метелик. Дитячу антиалергенну подушку Метелик, фірми Billerbeck, рекомендуємо використовувати під час годування або сну малюка. Особлива форма подушки, яка має вм'ятину з лицьового боку, дозволяє батькам надати дитині необхідне положення, щоб він і лежав правильно, і не перевертався, і голівку не закидав.
Подушка Billerbeck Перлетта 50х70. М'який чохол з бавовни та віскози з перлинним напиленням, наповнювач антиалергенне волокно + додатковий запас наповнювача.
Подушка Billerbeck Селена 50х70. Зручна любителям невисоких подушок, до того ж сама форма подушки, забезпечить особливо комфортне положення голови під час сну!

Подушка Billerbeck Еліна 40х60, 50х70, 68х68. Особливості цієї подушки в тому, що вона максимально наближена по м'якості до натурального пуху. Таку м'якість подушці надає штучний пух - мікрофайбер. Тепер в усіх трьох розмірах!
Подушка Бамбус 50х70. Чохол подушки, стебнований волокном бамбука, наповнювач - антиалергенне волокно.
Усі моделі антиалергенних новинок відрізняються високою якістю пошиву, детальним опрацюванням Подушка Перлетта Биллербекусіх швів, тому термін їх служби буде досить тривалим і складе 1,5-4 роки. При пітливості голови, наповнювач збивається швидше!!! Для виробництва подушок застосовується спеціальне поліефірне волокно, яке буде гідною заміною звичним перо-пуховим наповнювачам. Антиалергенні подушки з таким наповнювачем - хороше рішення для тих людей, які схильні до алергічних реакцій на традиційних натуральних наповнювачів.
 
Гарного настрою та більше позитивних людей на Вашому шляху!!!

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Кухонні рушники, фартухи, скатертини, прихвати. Ваш кухонний текстиль

кухонні рушники, вафельні, кухонні скатертиниКухня - "серце" будь-якого будинку. А у хорошої хазяйки на кухні комфортно та затишно завдяки правильно підібраному текстилю для кухні. Оригінальний фартух, яскраві прихватки та кухонні рушники, стильні серветки й скатертини, нададуть завершеність інтер'єру кухні. Так само усі ці дрібниці створюють певний настрій, який може мінятися залежно від душевного стану хазяїв будинку.
Фартух - перший помічник на кухні, який допоможе уникнути плям на одязі. Тканина, з якої виготовлені фартухи, не мнеться і прекрасно стирається, так що плями від жиру, що бризнув, соусу або соку зникнуть назавжди. Не обійтися на кухні без прихваток, вони на кухні конче необхідні.

Кухонні рушники - життєво потрібні для щоденного користування. Розрізняють вафельний рушник і рушник для рук.
Вафельний рушник або вафельні серветки - тонке бавовняне полотно з візерунком, яке нагадує вафлю, звідси й назва. Вафельний рушник вбирає в три рази більше вологи, ніж звичайне бавовняне. Тому його використовують, коли потрібно, наприклад, витерти пролиту воду або для протирання посуду досуха. Проте у вафельного рушника є недолік - це грубувата тканина. Тому цей рушник погано підходить для витирання рук. Для цього прекрасно підійдуть маленькі махрові або тонкі бавовняні рушники.

Скатертина - один з основних елементів сервіровки столу. Скатертина оберігає стільницю від механічних ушкоджень, та  приховає усі непривабливі подряпини. Скатертина може бути святкова, а також повсякденного використання. Частенько стіл застилають скатертиною перед приходом гостей. Тканинні серветки йдуть частенько в комплекті з скатертиною. Це практично та зручно, економить час і нерви, оскільки не варто турбуватись і нишпорити по магазинах у пошуках серветок потрібного кольору.
вафельные полотенцаЯскраві або стримані забарвлення кухонного текстилю знайдуть своє місце в кухні будь-якого стилю. Веселі малюнки, смужки та клітини, фартухи яскравого кольору, прихватки та серветки кожен ранок радуватимуть Вас і Вашу родину.

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Ковдра подушки купити Київ

магазин БиллербекШукаєте де купити ковдру або де купити подушку в Київі? Не знаєте куди їхати та де подивитися, помацати? Хочете отримати повну інформацію по подушках і ковдрах і зробити правильний вибір? Тоді Вам до нас, в магазини Біллербек.
Магазин Біллербек, вул.Якіра, 8 (правий берег) або магазин Біллербек, пр-т Бажана, 12 (лівий берег). Графік роботи магазинів тут.

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну
044 223 10 27 (25)

Постільна білизна з сатину. Як доглядати за сатиновою білизною

постельное белье сатинПостільна білизна в нашому житті грає важливу роль. М'яка та ніжна постільна білизна забезпечить Вам міцний і спокійний сон, а барвисті забарвлення радуватимуть ваш погляд. На нашому сайті ви можете підібрати собі постільну білизну на будь-який смак. Популярністю користуються постільна білизна з сатину. Така білизна м'яка, гладка, приємна на дотик і понад усе підходить для літа. Спати під нею одно задоволення!
Сатин - це бавовна глибокої переробки, внаслідок чого виходить однорідна по структурі нитка. Коли її тчуть, то отримують чудову сатинову тканину, яка чимось по м'якості та приємності нагадує шовк. Pościel

Як правильно доглядати за сатиновою постіллю:

- Постільна білизна з сатину (100% бавовна) слід прати при температурі 30-40 С. Обороти пральної машини 600 про/хв. Вибілювання не використовувати. Гладити з лицьового боку. Гладити при температурі нижньої підошви праски не більше 200 С.
- Нову білизну перед першим використання необхідно випрати.
- Кольорову білизну прати окремо від білого.
- Не прати білизну з натуральних тканин разом з синтетичним і штучним.
- Перед пранням постільну білизну вивернути навиворіт.
- Барабан пральної машини слід заповнювати на 50% це забезпечить ефективне, дбайливе прання.
- При пранні кольорових виробів використовувати засоби тільки для кольорової білизни та не використовувати відбілювачі.
- Сушити постільну білизну відразу після прання.
- У разі використання машинної сушки дотримуватися делікатного режиму.
- Усі вироби можуть давати невелику усадку після прання від 2% до 6%.

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Чим вкриватися влітку?

чем укрывааться летомЧим же краще вкриватися влітку? Можна вкриватись махровим або тонким бавовняним простирадлом, але ночі літа настільки підступні, що під ранок стає прохолодно. Через це доводиться прокидатись та шукати ковдру або тягнути на себе покривадло. Щоб сон відрізнявся міцністю та комфортом, все ж краще спати під літнім одіялом!
Магазин Біллербек рекомендує прекрасні літні ковдри, якими ви будете дуже задоволені. Літні ковдри не дадуть вам замерзнути прохолодною ніччю. А в жарку ніч регулюватимуть теплообмін.
Літні ковдри Біллербек:
- ковдра з шовку "Тіффані"; - ковдра з бамбука "Бамбус"; - ковдра з віскози "Лагуна"; - ковдра з бавовни "Коттона"; - ковдра з евкаліпту "Перлетта".
Ковдри Біллербек довго служитимуть вам в літні ночі, а ваш сон буде спокійним, міцним і здоровим.



Джерело: Магазин "Біллербек" Billerbeck.net.ua
Billerbeck - нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Льняні скатертини

Льняная скатертьЛьняна скатертина та серветки здатні оживити будь-який, навіть найскромніший будинок, і наповнити його фарбами та теплом. Адже неможливо представити красивий святковий стіл без нарядної скатертини.
Особливий стиль для будь-яких посиденьок створює льняна скатертина, прикрашена спеціальними елементами. Навіть якщо це звичайне вечірнє чаювання, ваш стіл гарніше виглядатиме, якщо на нього постелити скатертину.
В давнину, про господиню будинки судили по красі скатертини на столі. Це був своєрідний символ гостинності та господарності. Хоча у наш час існує величезна кількість синтетичного матеріалу для виробництва скатертин, все ж самим популярними та дорогими незмінно залишаються льняна скатертина. Саме тому багато хто прагне купити льняну скатертину для особливих випадків.
На стіл, покритий льняною скатертиною, можна ставити найрізноманітніший посуд - вона виглядає ідеально. Льняна скатертина відрізняється винятковою міцністю - її непросто порвати або пошкодити іншим чином.

Нарешті, льняні скатертини довговічні - вони надовго зберігають прекрасний зовнішній вигляд, їх легко прати та не псуються від прання, не розтягуються та не вицвітають.
А ще, льняна скатертина і серветки - відмінний подарунок на весілля, ювілей і з нагоди інших урочистих приводів.

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

Топпер матрац. Топпер це

топпер этоТоппер або додатковий тонкий матрац, потрібний для підвищення комфорту та покращення якості сну на диванах, матрацах й інших поверхнях. Його товщина зазвичай складає 4-5 см.
Топпер потрібен, якщо ви помилилися у виборі жорсткості матраца, або диван виявився не таким зручним, ну або шкода викинути старий матрац! Тоді матрас-топпер вирішить усі ці проблеми. Топпер перетворить незручний матрац на комфортне місце сну, позбавить (зменшить) від тиску окремих пружин старого матраца на тіло, забезпечить підтримку для хребта та адаптується до вашого тіла.

Властивості топпера:
- регулює жорсткість / м'якість спального місця;
- пом'якшує нерівності дивану;
- захищає спальне місце від пилу, випадкових протікань рідин;
- висока міра вентиляції;
- антиалергенний і антибактеріальний.

Топпер складається з чохла - ніжний трикотаж, який забезпечує натуральний та екологічно чистий захист від появи пилових кліщів, грибків і бактерій. Основою матраса-топпера може бути ортопедична піна (Flex Top / Флекс Топ) заввишки 4см, натуральний перфорований латекс (Latex Top / Латекс Топ) заввишки 4см або піна з пам'яттю (Memo Top / Мемо Топ) заввишки 5см. Щоб топпер не зісковзував з поверхні, на якій він розташований, по його чотирьох кутах є гумки, які кріпляться до основного матраца.

 

Джерело: Магазин «Біллербек» Billerbeck.net.ua
Billerbeck – нова культура сну…
044 223 10 27 (25)

  << поперед   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   наст >>

(порожньо)
 
Каталог
Опитування
Фирменный магазин "Billerbeck" на пр-т Бажана,12 и Якира,8 (Киев)
© 2002-2017 «Billerbeck» Биллербек магазин Kołdra zimowa Billerbeck - нова культура сну.....

Детский интернет магазин КАШТАН